InnerLife-Akademiet

OPPTAK: De Tolv Hellige Netter

18. A. V. Tolv Hellige Netter rød.png

Jeg inviterer deg til en reise gjennom de «Tolv Hellige Netter» som begynner natt til 14. desember og kulminerer Julenatten. Det er en reise gjennom menneskets sjelelige natur frem mot fødselen, hvor opplevelsen av det Hellige skal få våkne i våre sinn. Det er et vakkert budskap, med tanke på vår religion, som har vært mest opptatt av å beskrive mennesket som syndig. Før de patriarkalske religionenes inntog var vi derimot halvt menneske og halvt guder og gudinner med et unikt livspotensiale. 

Myter og legender forteller oss mennesker om det vi ennå ikke forstår ved vår egen virkelighet. Julen er årets vendepunkt og vi blir opptatt av solen som hviler i mørkets dype dvale. Det er et symbol for en sjelelig tilstand, hvor Livets Magi skjer i det skjulte, omsluttet av mørkets stillhet. Slik det i mørketiden omsettes ny energi til frøene i jorden, får vi vite at det skjer en tilsvarende overføring av åndskraft (lys og innsikt) til menneskets sjel på denne helt spesielle tiden av året. Men det er opp til mennesket å ta det nye til seg og la det sette spor i hennes sinn.

Det jeg elsker ved denne tradisjonen, er at man anser Livet vi lever på jorden som Hellig. For å oppdage det, trenger du og jeg å sette ned farten, trene på å være mer til stede i alt som skjer i oss og rundt oss i løpet av de tolv hellige døgnene. Jo mer du er tilstede, tror jeg du vil få mange intuitive signaler om din vei fremover. 

Beløpet trekkes automatisk fra kontoen du oppgir under.
Link til videoopptak og lydopptak av webinaret sendes til epostadressen du oppgir under.

Har du spørsmål? Send oss en epost til info@innerlife.no

 

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.
Participants:
Order summary
18. P. Tolv Hellige Netter webinar madonna

OPPTAK: De Tolv Hellige Netter

NOK 200
Total due NOK 200

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.